Sponsoren

Sponsoring bij PSV

Heeft u interesse in sponsoring bij PSV-HSC? Wil u meer weten over de mogelijkheden wat PSV voor u kunt betekenen? Voor vragen en opmerkingen: sponsoring@psv-hsc.nl

Sponsorkliks

U kunt PSV zelf gratis sponsoren. Hoe?

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan PSV, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en PSV ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën links in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar PSV. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u PSV ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van PSV. Voor u een kleine moeite, voor PSV directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die PSV een warm hart toedragen.

Onfield

Vrienden van PSV

Ben jij lid van PSV Honk- en Softbal? Of ben je geen lid, maar draag je PSV wel een warm hart toe? Zou jij PSV best financieel een steuntje in de rug willen geven en deze financieel moeilijke tijden? Word dan nu officieel vriend van PSV.

Klik hier om ‘VRIEND VAN PSV‘ te worden.

Klik hier voor de lijst met personen, families, instellingen die zich dit jaar ‘VRIEND VAN PSV‘ mogen noemen.